Youtuber och Leeds-fan Joe Wainman hoppas att Leeds United kan värva Christian Pulisic från Chelsea.

Yorkshireklubben har varit starkt kopplad till en flytt av USMNT-stjärnan men Chelsea vägrade sälja förra sommaren.

Wainman hoppas att en affär kan nås när transferfönstret öppnar igen i januari.

”Jag var mycket upphetsad över den potentiella signeringen av Christian Pulisic, en annan från det amerikanska konglomeratet – låt oss komplettera det, låt oss komplettera uppsättningen.

”Han har dock gjort en intervju och fick frågan om han eventuellt skulle kunna lämna Chelsea i januari och han sa: ’Hör här, det känns bra att gå tillbaka, jag har en ny start nu, jag är glad att spela för en ny manager, jag ser verkligen fram emot det, jag måste bara bevisa mig själv som alla andra gör.

”Nu kommer han naturligtvis inte att gå ut och säga: ’Jag kan inte riktigt tänka mig att gå tillbaka till Chelsea och Graham Potter’ osv. osv. Men jag förstår varför han säger detta. Men jag känner fortfarande att det finns en möjlighet för oss att gå in och få Christian Pulisic signerad, vi håller tummarna för för mig, bara även ur kommersiell synvinkel, skulle han göra enormt mycket för klubben också, men han är en talangfull spelare.”