Det är ingen hemlighet att Cristiano Ronaldo ville lämna Manchester United under det senaste transferfönstret men misslyckades med att göra en flytt efter att ha fått avslag från flera av Europas största klubbar.

Manchester Uniteds superstjärna hoppades på att få spela i Champions League den här säsongen och sökte en flytt till en klubb i tävlingen, enligt flera medier som t.ex. ESPNmen det blev aldrig av eftersom Man United offentligt hävdade att han inte var till salu.

Trots detta letade Ronaldos agent efter ett lag som han kunde ansluta sig till, men många av Europas största klubbar var inte intresserade av 37-åringen.

Cristiano Ronaldo fick aldrig sin flytt under sommaren

En av dem var Atletico Madrid, men La Liga-klubben tog snabbt avstånd från Real Madrid-legendaren efter protester från fansen, rapporterade Sky Sports.

På tal om Ronaldo har Atleti-chefen Diego Simeone nu sagt att han aldrig talade med Man United-stjärnan om en flytt i sommar.
Den argentinska tränaren sa via Fabrizio Romano: ”Jag har aldrig pratat med Cristiano Ronaldo om att komma hit, aldrig”.

”Precis som jag inte ser mig själv träna Real Madrid, ser jag inte heller Cristiano i Atletico Madrid”.

Diego Simeone om Cristiano Ronaldo och Atléti-länkar: ”Jag har aldrig pratat med Cristiano Ronaldo om att komma hit, aldrig”. ??? #Atleti

”Precis som jag inte ser mig själv träna Real Madrid, ser jag inte heller Cristiano i Atletico Madrid”. pic.twitter.com/9rPRsZyzsx

– Fabrizio Romano (@FabrizioRomano) 18 oktober 2022