Trent Alexander-Arnold har insisterat på att han är sin egen bästa kritiker och har inga problem med vad tvivlare kan säga om honom.

Liverpools högerback har varit föremål för intensiv granskning under inledningen av säsongen efter många misstag under Reds dåliga start på kampanjen, men 23-åringen har förklarat att han inte bryr sig om vad folk tycker om hans prestationer.

Fansen har påpekat att Alexander-Arnold gick i upptakten till insläppta mål mot Manchester United och Napoli, medan Aleksandar Mitrovics mål under öppningshelgen också tillskrivs ett misstag av högerbacken.

23-åringen har talat om det misstaget i en intervju nyligen, där han även avslöjade andra tankar.

Mitrovic hoppar över Alexander-Arnold

Vad sa Liverpools högerback om sin start på säsongen?

”Jag lärde mig av det jag behöver lära mig av och sedan är det klart”, sa Alexander-Arnold till Red Bull, via 90min, när han fick frågan om sin reaktion på Mitrovic-målet.

”Jag har alltid känt att jag är min bästa kritiker ändå, så oavsett vad folk säger om mig kommer jag att kunna bedöma om det är sant eller inte, och jag kommer att kunna bedöma om jag har gjort ett stort misstag i en match.

”Jag har kunnat bygga upp ett bra filter kring vad jag ska lyssna på.”

Fler berättelser / Senaste nyheterDet filtret innehåller sannolikt personer som hans manager Jürgen Klopp, hans lagkamrater och hans familj, och det är verkligen de enda personer som högerbacken bör lyssna på.

23-åringen har utvecklats till en av världens bästa högerbackar och många experter och fans verkar ha glömt detta medan Liverpoolstjärnan går igenom en lite tuff period, men det är något som Alexander-Arnold säger att han inte lyssnar på.