Eugenie Bouchard från Montreal led en tuff förlust på tisdagskvällen mot Renata Zarazua från Mexico City i W-T-A 125 Abierto Tampico-turneringen.

Den 28-åriga kanadensiskan ledde med 4-1 i första set i sin damsingelmatch men förlorade med 7-5. Hon återhämtade sig sedan med en imponerande 6-1 seger i andra set, men förlorade det tredje setet med 7-5, trots att hon ledde Zarazua vid ett tillfälle.

Zarazua hade det enda esset i den två timmar och 20 minuter långa matchen. Bouchard hade fyra dubbelfel medan hennes motståndare inte hade några.

Leylah Fernandez från Montreal hade dock mer tur när hon i en senare match slog ut amerikanskan Elizabeth Mandlik och tog sig vidare till åttondelsfinal.

Fernandez besegrade Mandlik med 7-6 (8) i ett spänt första set, och verkade hitta en ny växel i det andra med en 6-2 seger.

Fernandez hade fem ess i den en timme och 58 minuter långa matchen, inklusive ett avgörande ess med ställningen 40-40 i sista matchen.

Rebecca Marino från Vancouver spelar på onsdag mot Moyuka Uchijima från Japan i åttondelsfinal. Marino slog ryskan Varvara Flink med 6-3, 75 i måndags.