Hallå! Välkommen until dagens upplaga av Each day Briefing – min exklusiva kolumn för CaughtOffside. Om du gillar det här inlägget, klicka här för att prenumerera!Vilken prestation av Bukayo Saka när England slog Iran igår! Båda målen var av högsta kvalitet, men kan ett starkt VM påverka hans situation i Arsenal? Enligt vad jag har fått veta – nej. Han ansågs redan vara en av deras viktigaste spelare och samtal pågår om ett nytt avtal. memphis Depay om att lämna Barcelona i januari: ”Jag vet inte vad som kommer att hända efter VM. Jag har återhämtat mig från skadan och jag njuter av VM. Jag vill inte tänka på det förflutna. Jag vill inte heller tänka längre än until den här tävlingen.” Jordi Alba: ”Jag har ett kontrakt med Barça och jag ser mig kapabel att fullfölja det fram till juni 2024. Jag har förtjänat respekt. När jag inte ser att jag är redo att spela för Barça kommer jag att vara den första att lämna. Jag vill inte göra bort mig.” Benjamin Pavard är öppen för att lämna Bayern München när han närmar sig slutet av sitt kontrakt. Det finns inget seriöst på horisonten för honom ännu, gentlemen han skulle gärna vilja ha chansen att spela i Premier League om ett erbjudande skulle komma in.

Benjamin Pavard diskuterades med Chelsea förra sommaren adult males var inte en topprioritet, nu är det normalt att klubbarna håller information om honom eftersom Pavard är öppen för att lämna Bayern 2023. Han skulle älska en flytt till Leading League har jag fått veta males det är fortfarande inget seriöst. jag är medveten om några av de senaste transferryktena från Tottenham och Chelsea och jag kan säga att det är normalt att många klubbar i England inklusive Londonklubbar följer Yeremi Pino. Han är en topptalang och han representeras av Stellar Group som är superstark i Premier League. Just nu finns det inga avancerade samtal ännu, vi får se 2023, jag är inte säker på att han kommer att lämna i januari om inte ett stort förslag kommer. vilken empatisk öppningsvinst för England mot Iran! Jag tyckte att Harry Maguire gjorde en fantastisk match, dessutom tror jag att vi kan säga att Jude Bellingham nu är 100 procent att betrakta som en av de bästa mittfältarna i världen. Det handlar inte bara om potentialen, han är verkligen speciell. Kan Gareth Southgate ändra lite på laget? Vi får se, males jag tror att Phil Foden kommer att få en chans de närmaste dagarna. spelarnas värde kommer oundvikligen att stiga om de gör ett bra VM. Detta är bra för Borussia Dortmund, det är därför de inte ville diskutera att sälja Bellingham för 100 miljoner euro för flera veckor sedan, de visste att det kunde finnas en chans att kräva mer efter VM. Jag tror att detta kommer att visa sig vara ett smart drag. för Bukayo Saka spelar det ingen roll för Arsenal eftersom han anses vara nyckelspelare och samtal om ett nytt avtal pågår. Han ser ut att kunna få ett bra VM, males jag förväntar mig inte att det kommer att påverka hans kontraktsförhandlingar.30 Working day Free Trial!!! För att fira VM *och* semesterperioden som sker samtidigt. Uppgradera före den 1 december!Jude Bellingham visade varför klubbarna värderar honom så högt, Liverpool inkluderat. Jag tror att Borussia Dortmund har spelat så här bra eftersom hans pris kan bara stiga om han gör ett starkt VM. Han visar nu, på den allra största scenen, att han är mer än bara en spelare med possible, han är säkert redan uppe bland de bästa mittfältarna i världen. Han förblir en prioritet för Liverpool.” En del Liverpoolfans har frågat mig om den något märkliga situationen med Fabio Carvalho och Portugals U21-landslag. Jag tror att Carvalho vill ta sin tid innan han bestämmer sig för sin landslagsframtid, det är normalt. Kanske var processen inte den bästa för Portugals U21-tränare, adult men han vill ta sin tid.” Manchester United kommer att erbjuda Marcus Rashford ett nytt kontrakt, det ingår i deras planer. Även om hans nuvarande kontrakt löper ut 2023 väntas inget avslutas nästa sommar eftersom Gentleman Utd har möjlighet until en klausul för att förlänga hans kontrakt med ytterligare ett år. Erik 10 Hag anser att Rashford är en riktigt viktig spelare för nuet och framtiden.” Cristiano Ronaldo på sin intervju: Han säger: ”Timing är alltid timing. Från din sida är det lätt att titta på hur vi kan välja tajming. Ibland skriver person sanningar, ibland skriver man lögner. Jag behöver inte oroa mig för vad andra tycker. Jag pratar när jag vill.” Cody Gakpo övervägdes av Manchester United i somras och han förblir en att hålla koll på 2023 på transfermarknaden. Efter sitt mål för Nederländerna i VM-segern mot Senegal har han nu gjort eller assisterat till 33 mål i alla tävlingar den här säsongen. PSV Eindhoven vill ha ett paket värt runt 50 miljoner euro för Gakpo, summary som de gjorde förra sommaren. Då bestämde sig Man Utd för att satsa på Antony som sin prioritet.Officiellt: Rangers bekräftade igår att de har skiljt sig från supervisor Giovanni van Bronckhorst: Det är en officiell förklaring från klubben: ”Styrelsen vill framföra ett uppriktigt tack till Gio för alla hans insatser sedan han utsågs till manager.” AS Roma är redo att skriva kontrakt med Ola Solbakken på fri transfer från Bodo/Glimt. Affären kommer nu att slutföras efter att en muntlig överenskommelse nåddes för flera månader sedan. Solbakken kommer att vara i Roma underneath de närmaste timmarna för medicinska tester och för att skriva below sitt kontrakt.” Marco Asensio: ”Barcelona var aldrig ett alternativ. Jag är lycklig i Genuine Madrid, jag mår väldigt bra… adult males i framtiden vet guy aldrig. I så slide var det inte sant att jag betraktade Barca som ett alternativ.” Det är normalt att många klubbar i England, inklusive Londonklubbar, följer Yeremi Pino, han är en topptalang och han representeras av Stellar Team som är superstark i Leading League. Just nu finns det inga avancerade samtal ännu, vi får se 2023, jag är inte säker på att han kommer att lämna i januari om inte ett stort förslag kommer.