Nick Kyrgios besvärades av vad han trodde var lukten av marijuana under sin U.S. Open-match på onsdagen.

Wimbledon-tvåan klagade under sin seger i andra omgången mot Benjamin Bonzi över doften och bad ordförandeomdomaren Jaume Campistol att varna publiken inne på Louis Armstrong Stadium.

”Du vill inte påminna någon om att inte göra det eller något?” Kyrgios frågade under ett byte i det andra setet.

Armstrong har koncessionsstånd längs med hallplanet ovanför banan och Campistol verkade tala om för Kyrgios att lukten kunde komma från deras kök.

”Självklart kommer jag inte att klaga på matlukt”, svarade Kyrgios. ”Självklart inte.”

Kyrgios sade efter sin seger med 7-6 (3), 6-4, 4-6, 6-4 att han är astmatiker.

”När jag springer från sida till sida har jag svårt att andas”, sade han. ”Förmodligen inte något jag vill andas in mellan poängen.”

Den 23:e seedade spelaren från Australien var sitt vanliga livliga jag under matchen och förde samtal med sig själv och folk på platserna. Han fick en varning för att ha använt svordomar när målet för hans ilska var någon i hans loge som Kyrgios inte tyckte var tillräckligt stödjande.

Bullret i New York är en utmaning för många spelare och Kyrgios kämpade inte bara med fansens prat utan även med tågens dån som kan höras utanför den öppna arenan.

”För någon som har kämpat med att fokusera i min karriär försöker jag verkligen hårt att lägga ner huvudet och spela poäng för poäng, försöka gräva mig ur vissa situationer. Det är svårt eftersom det finns många distraktioner”, sade Kyrgios. ”Det är uppenbart att det också pågår en hel del hejningar. Folk säger saker. Jag måste vara väldigt försiktig med vad jag säger nuförtiden.”