Mohamed Salah har gjort ett fantastiskt hattrick på sex minuter i Liverpools Champions League-möte med Rangers på Ibrox.

Det började dystert för The Reds när de hamnade i underläge med 1-0, men en fantastisk andra halvlek har gjort att Premier League-laget har blåst bort sina skotska motståndare.

Mål från Firmino och Nunez gav Liverpool kontroll över matchen men det var Mohamed Salah som satte spiken i kistan för Rangers.

Den egyptiske anfallaren kom in på planen under minut 68 och gjorde ett sexminuters hattrick i minut 81.

De tre målen fullbordade det snabbaste hattricket i Champions League-historien, som alla kan ses nedan.

SALAH! ?

En tåspets för att göra det 4-1! Måste ha tittat på Amber Barrett i går kväll. #RANLIV | #UCL pic.twitter.com/8WpFue2pXo

– Virgin Media Sport (@VMSportIE) oktober 12, 2022

SALAH FÅR SIN ANDRA! ????

Dåligt från Rangers. Bra av Mo Salah. #RANLIV | #UCL pic.twitter.com/LfEsa7ZijW

HATTRICK FÖR SALAH! ??????

Han har varit på planen i 12 minuter! ?#RANLIV | #UCL pic.twitter.com/lb4RJl0wj1

6 minuter och 12 sekunder hattrick för Mo Salah efter att ha kommit från bänken ?