Manchester City har vänt matchen mot Sevilla på Etihad ikväll och leder för närvarande det spanska laget med 2-1 i Champions League. Bortalaget tog ledningen i den första halvleken efter en dålig prestation från City men Premier League-laget ställde det till rätta bara sju minuter in i den andra, tack vare ett mål av Rico Lewis.Pep Guardiolas lag har nu tagit ledningen efter att Julian Alvarez avslutat en världsklassig passning av Kevin De Bruyne på ett fint sätt.
Ungdomarna briljerar för City ikväll!!! ?
Julián Álvarez sätter sitt lag i ledningen med 2-1 med mindre än 20 minuter kvar och fullbordar comebacken…#UCL pic.twitter.com/ANA10dbPNI