Hej killar, välkommen till min senaste Dagliga genomgång – njut av dagens uppdatering med Jack Grealish, Memphis Depay och situationen i Chelsea…

William Saliba om livet i Arsenal: ”Jag känner mig hemma här. Jag gillar London, jag gillar klubben, jag gillar allting. Jag känner mig hemma här.”

Det fanns intresse för Saliba från andra klubbar i somras, men som jag skrev då skulle det ha krävts ett galet bud för att Gunners skulle sälja honom. Mer bra arbete av Edu och Mikel Arteta när den unge fransmannen nu visar sitt värde.

Marco Asensio utesluter inte en kontroversiell flytt till Barcelona: ”Jag vet inte om Barcelona vill ha mig. Det finns rykten om många klubbar, det är normalt. Jag har aldrig tänkt på framtiden i Barca, jag har inte värderat det… så, vet inte! Just nu kan jag inte svara.”

Memphis Depay: ”Jag bestämde mig för att kämpa för min chans i Barcelona. Jag älskar konkurrens och jag går inte ifrån den. Jag njuter av att vara i Barca.”

Men vad innebär framtiden för Memphis Depay? Klicka här för att läsa mer.

Memphis Depay i aktion för Barcelona

Ryan Gravenberch: ”Jag ångrar inte att jag kom till Bayern. Men för att vara ärlig är jag besviken eftersom man vill spela, det är normalt. Jag måste acceptera det men det är svårt. Jag måste hålla mig lugn. Jag hoppas att jag får mer utrymme efter det internationella uppehållet.”

Hur nära var Ryan Gravenberch till en flytt till Premier League istället?

Den tidigare Ballon d’Or-vinnaren Fabio Cannavaro har nu nått en fullständig överenskommelse med den italienska andradivisionsklubben Benevento om ett tvåårskontrakt. Han kommer att skriva under kontraktet imorgon för sin första managerupplevelse i italiensk fotboll.

Roberto De Zerbi, presenteras som ny manager för Brighton: ”Jag talade med Pep Guardiola i söndags. Han sa: Jag är väldigt glad att du är här. Han sa att om det någonsin finns något jag behöver så finns han där – förutom när vi spelar mot dem!”

Chelsea blev mycket överraskade över att Christoph Freund-affären gick i stöpet – vad händer härnäst? Klicka här för min senaste exklusiva uppdatering.

Denis Zakaria: ”Jag visste inte att en flytt till Chelsea var möjlig förrän sex timmar före transferfönstrets slut! Juventus spelade för lågt – de borde alltid vara i toppen av tabellen och vinna 3-0 i alla matcher… Jag tror att jag blir lyckligare i England än i Turin.”

Memphis Depay ryktades vara nära att ansluta till Chelsea i sommar – Vad har framtiden för honom att erbjuda nu?

Christian Pulisic om att Thomas Tuchel inte tog med honom i Champions League-semifinalens returmatch mot Real Madrid 2021: ”Jag hade gjort en riktigt bra insats i första matchen och vår nästa match var mot Fulham i ligan. Tuchel berättade för mig att han vilade mig inför returmatchen och därför spelade jag inte en enda minut i Fulham-matchen.

”Sedan, på matchdagen för den andra semifinalen, säger Tuchel till mig att han har ändrat sig och att han satsar på Kai. [Havertz]. Jag blev ärligt talat förbluffad och väldigt besviken. Jag trodde att jag hade förtjänat en startplats och, viktigast av allt, han hade försäkrat mig tidigare att jag skulle starta.”
Är Jack Grealish verkligen på jakt efter en flytt från Manchester City?

Ralf Rangnick var rasande över Manchester Uniteds transferstrategi i januari förra året – klicka här för att ta reda på varför.

Borde Manchester United ha behållit Rangnick på Old Trafford? Klicka här för min exklusiva inblick.

Bruno Fernandes om livet under Erik ten Hag i Manchester United: ”Ten Hag har en idé. Han har en stil. Du måste följa hans regler. Han är sträng i det avseendet. Och det gillar jag. Han har tillfört disciplin, vilket är något som vi har saknat tidigare. Alla måste vara på samma sida.”

RB Leipzigs direktör Oliver Mintzlaff om Chelseakopplingar: ”Jag har kontrakt med Leipzig fram till 2026, jag kommer att fullfölja mitt kontrakt här med stort nöje. Vi har fortfarande många planer. Inte bara på planen. Jag känner mig bekväm här i Leipzig.”

Marco Asensio: ”Jag hade chanser att lämna, ja – att skriva på ett nytt avtal med Real Madrid beror inte på mig, eftersom det finns många faktorer. Jag hoppas att det kommer att hända, jag har alltid varit lycklig här. Rykten? Normalt, jag kan skriva på som fri agent om några månader.”

Eduardo Camavingas agent Jonathan Barnett: ”Eduardo är mer än lycklig, han är kär i Real Madrid. Det var ett bra val, Ancelotti är också super. Om du vill bli den bästa spelaren i världen är det bästa du kan göra att spela för Real Madrid.”

Officiellt: Rennes har skrivit kontrakt med den portugisiska mittfältaren Xeka på en fri transfer. Han har varit tillgänglig sedan han lämnade Lille när hans kontrakt gick ut i juni.