För alla första årsproffs är varje lopp ett nytt äventyr, men i Jarrad Drizners fall har hans första dagar i Tour de Pologne i augusti troligen känts mycket mer exceptionella.För sex månader sedan hade Lotto Soudal-ryttaren bara några veckor in i sin rookiesäsong när han på näst sista dagen av UAE Touren råkade ut för en fruktansvärd krasch som gjorde att han fick en svårt söndersliten lever och riskerade att förlora livet.Hans återgång till tävlingarna har inte varit okomplicerad, med ytterligare operation som behövdes några veckor efter kraschen när återhämtningsprocessen fick ett kort men allvarligt bakslag. Totalt tillbringade han det mesta av två månader utan motorcykel för att återhämta sig.Men Drizners skulle inte låta sig avledas från sitt mål att återvända till proffstävlingarna och även om en stor del av hans första proffssäsong har tillbringats under långt ifrån idealiska omständigheter, är han nu tillbaka i spelet i Tour de Pologne.”Det tar lite tid att vänja sig, uppenbarligen, efter en så lång tid utan. Men det är fantastiskt att vara tillbaka i laget och tillbaka i miljön och jag älskar det”, sa Drizners till Cyclingnews i början av etapp 3.”De här två första sprintetapperna har varit en bra introduktion för att få känslan av att vara tillbaka i klungan. Jag har haft mycket tid att träna och förbereda mig, men det har gått tre månader med att träna för fullt nu så det har varit en lång väg tillbaka .Jag känner mig dock ganska bra så här långt.”Att komma tillbaka till tävlingsverksamheten var aldrig enkelt efter en så dramatisk upplevelse, men Drizners är så optimistisk som möjligt.”Allting händer av en anledning”, säger han, ”så jag har tagit mig tid att ställa om och fokusera. Det fanns en del problem och saker, men jag tar det positiva från det jag kan.”Den före detta australiensiska U23-landslagsmästaren sade att laget har gett honom konstant, ”fantastiskt” stöd från det ögonblick då kraschen inträffade till dess att han var närvarande i Polen.”Hela organisationen har varit fenomenal”, sade han. ”Jag arbetade med sjukgymnaster i Nice, laget ordnade det självklart och jag hade fullt stöd från dem i Dubai. Jag kan inte peka ut någon enskild person egentligen: bara alla.”Dessutom har han kunnat räkna med stöd från sin familj, där hans mamma flög till Dubai för att vara med honom under återhämtningsprocessen. ”Utan hennes stöd skulle jag inte ha klarat mig.”Så vart tar han vägen från Polen? I stället för att sätta upp specifika mål säger Drizners att han tar det ”lopp för lopp”.”Efter här [Pologne] kommer jag att göra en ny bedömning och sedan se fram emot resten av säsongen. Förhoppningsvis kommer jag att kunna komma tillbaka till sprinttåget för Caleb. [Ewan], det är ett av mina mål.”Det viktiga är i alla fall att han lyckas tävla igen. Träningen i hans nya bas i Frankrike har gått bra, säger han, och efter att han fick klartecken från läkarna att köra igen för tre månader sedan, ”har allt gått bra sedan dess”.Det är sant, säger han, att efter att ha brutit näsan och skadat ett finger i kraschen också, har han några ”stridsärr” som han skämtsamt uttrycker det. Men det viktigaste är att hans kropp överlag har kommit över kraschen.”Jag har haft flera kontroller och skanningar, alla har gett mig grönt ljus”, sa han, ”och det är därför jag är här och tävlar i dag.”